Velden zijn niet correct ingevuld

Nieuwbouw

"Praktisch en met respect voor uw woondroom."

Uw eigen woning bouwen. Een droom voor veel mensen. Voor u ook? Dan helpen wij u graag om van deze droom de werkelijkheid te maken! Want bij het bouwen van een woning komt veel kijken. U moet keuzes maken en zaken tegen elkaar afwegen. Vooral op technisch vlak is dit soms lastig. Want de samenhang en functionaliteit tussen uw wensen en de bouwkundige mogelijkheden vraagt om een deskundige aanpak, zowel technisch als organisatorisch. 

Deskundig advies

Die deskundigheid bieden wij u. We luisteren naar uw wensen. Samen met u maken we een plan. Een plan dat past binnen de mogelijkheden van uw budget en de locatie. We adviseren u over esthetica, ruimte, functionaliteit, maar ook comfort, klimaat en duurzaamheid. We organiseren de complete ontwerp-, vergunning- en bouwfase. We lezen u beslist niet de les, maar maken samen afgewogen keuzes. Bouwmij Hendriks levert altijd maatwerk, wij zijn geen catalogusbouwer.
U bent steeds aan zet, maar kan op afgewogen wijze keuzes maken. Zo kunt u met trots stellen dat u uw eigen woondroom heeft gerealiseerd!

WOONDROMEN DOOR BOUWMIJ HENDRIKS

Vrijstaande villa, Haren (Gn)
Een ware woondroom! Een vrijstaande villa ontworpen naar eigen idee van de bewoners. Met veel aandacht voor details, door de mannen van Hendriks gebouwd! 
Realisatieperiode 2014

Woondromen van Hendriks

Vakantiewoning, Midlaren 
Een vakantiewoning als een moderne cottage bij het Zuidlaardermeer. Naar een ontwerp van architect Fokko van der Veen, volledig in hout opgetrokken. Met liefde en oog voor details gemaakt door Hendriks. 
Realisatieperiode 2015

Woondromen van Bouwmij Hendriks