Velden zijn niet correct ingevuld

Verbouwen & renoveren

“We zagen enorm op tegen de verbouw, maar met Hendriks viel het reuze mee”

U woont op een fijne plek. Alleen uw woning voldoet niet meer aan de eisen van vandaag de dag. Misschien wenst u meer comfort? Of een minder hoge energierekening? Wat uw wensen ook zijn, wij passen er een mouw aan!
U kunt bij ons terrecht voor een vrijblijvend advies en prijsopgave voor uw verbouw of renovatie. Zo weet u precies wat u te wachten staat. En wij nemen u letterlijk alle rompslomp uit handen. Van een toets aan het bouwbesluit, monumentenregister, constructieve berekening tot aan het aanvragen van vergunningen. 

Snel en vakkundig

Op basis van uw wensen maken we een planning. In veel gevallen kunt u gewoon thuis blijven wonen tijdens de verbouw. Want onze vakmensen werken snel en efficiënt. Door een duidelijk plan van aanpak en een planning van dag tot dag, weet u precies waar u aan toe bent. Indien nodig voorzien we zelfs in een tijdelijke oplossing voor uw sanitaire voorziening of verwarming. 

Impact

Wij zijn gespecialiseerd in onderhouden, renoveren en verbouwen van woningen. We werken voor veel noordelijke woningcorporaties en weten uit ervaring, wat er komt kijken bij renovatie en verduurzaming. Met name de impact van onze activiteiten op u als bewoner. Dit bespreken we vooraf met u en overlast proberen we tot een minimum te beperken. We werken ordelijk, netjes en stofvrij. Ook dat is bouwen volgens de menselijke maat!