Velden zijn niet correct ingevuld

Voor niets gaat de zon op!

Waardevast wonen

Heeft u weleens nagedacht over het verduurzamen van uw woning? Dat scheelt enorm in de energielasten en is goed voor het milieu. Maar dat niet alleen; uw woning wordt zo waardevast. Met een goed energielabel, krijgt u bij verkoop een betere prijs. Bouwmij Hendriks heeft experts in huis die u alles over het na isoleren van vloeren, gevels en daken kunnen vertellen. En de investering? Die betaalt zich op termijn altijd terug. In de daling van uw energielasten, maar vooral in de toename van het comfort in huis.

Luchtdicht

Een gebouw dat luchtdicht is, heeft minder warmteverlies en daarmee een lager energieverbruik. Een even simpel als logisch uitgangspunt. Bouwmij Hendriks heeft veel ervaring met het renoveren van bestaande woningen om tochtklachten te verhelpen en energielasten te verlagen. In veel gevallen volstaat alleen isoleren van vloeren, daken en muren niet. Het zit in de details. Zoals met het dichten van kieren en aansluitingen tussen de bouwelementen.
Luchtdicht betekent overigens niet dat u te maken krijgt met een bedompt binnenklimaat, want modern ventileren gaat vraag- en sensorgestuurd. Geen tocht, geen warmteverlies en maximaal comfort!

Subsidie

Voor de investering die u doet in het verduurzamen van uw woning is in veel gevallen een subsidieregeling vanuit de Rijksoverheid mogelijk. Kijk bijvoorbeeld eens op www.duurzaamwonen.nl of www.milieucentraal.nl, voor de meest actuele mogelijkheden. Daarnaast neemt de energievraag in een goed geïsoleerd huis af en dat merkt u in uw portemonnee!

Bouwmij Hendriks voor duurzaam wonen