Velden zijn niet correct ingevuld

Nieuwbouw Kindcentrum Spijk

Update 29-10-2019

Na de fundering is nu de begane grond vloer aan de beurt.

Update 21-10-2019

Vandaag wordt de fundering gestort.

 

Update 06-09-2019

Vandaag was de feestelijk start van de bouw van het nieuwe kindcentrum op sportpark Oldencate in Spijk. Het kindcentrum gaat onderdak bieden aan basisscholen OB...S Fiepko Coolman, CBS De Borgstee, kinderopvang Kids2b en Biblionet Groningen. Leerlingen van groep 7 en 8 hebben vorige week tijdens een workshop houten panelen beschilderd. Vandaag werden de tien panelen door wethouder Jan Menninga, schooldirecteur van beide scholen Martha van Dijk, Lenie van der Werf (Kids2b) en Rachel van Hoogen (Biblionet Groningen) samen met vier leerlingen onthuld. De twee oudste leerlingen van beide scholen legden nog een laatste hand aan één van de panelen. De panelen blijven tijdens de bouw aan de bouwhekken hangen. In de zomervakantie is de bouw gestart. Naar verwachting wordt het gebouw in juli 2020 opgeleverd.

Update 23-08-2019

In de eerste week na de Bouwvak is de bouwplaats uitgegraven ter voorbereiding op het "koppensnellen". In week 36 kan gestart worden met de fundering.

08-07-2019

Op 8 juli 2019 ondertekenden wij tezamen met wethouder Jan Menninga namens de gemeente Delfzijl en de heer Swart namens BAM Bouw en Techniek B.V. de aannemersovereenkomst voor het nieuwe kindcentrum op sportpark Oldencate in Spijk. Het kindcentrum gaat onderdak bieden aan basisscholen OBS Fiepko Coolman en CBS de Borgstee, kinderopvang Kids2b en Biblionet Groningen. Ook zijn we deze week al gestart met het bouwrijp maken van het terrein. Naar verwachting wordt het gebouw in juli 2020 opgeleverd.