Velden zijn niet correct ingevuld

Planmatig Onderhoud 76 badkamers aan de Troelstralaan te Assen (Ekke Faberflat)

Update 30-10-2018

Twee van onze collega's hebben de cursus voor het plaatsen van de Mosa panelen succesvol afgerond. Zij mogen zich nu dus ook Co-maker noemen!

Bericht 05-10-2018

Ssst … !! Stilte project in uitvoering!

Bewoners zitten doorgaans niet te wachten op een renovatie. Tijdens een renovatie kunnen toilet en/of badkamer dagenlang niet worden gebruikt. De woning ligt vol met stof en puin en er komt bovendien een hoop geluidsoverlast bij kijken. Bij deze badkamerrenovatie met behulp van Mosa Panel en een kunststof projectvloer was het uitgangspunt: tevreden bewoners door snelle renovatie met minder overlast.

 

Al het leidingwerk wordt compleet vernieuwd volgens huidige normen. De wanden worden bekleed met een innovatief wandpaneel waarop Mosa-tegels zijn verlijmd. Op deze manier behoudt de badkamer zijn uitstraling en er wordt vooral een hoop hak-, breek en freeswerk voorkomen. In combinatie met een kunststof projectvloer een fraai geheel maar ook een oplossing waardoor de huidige ondervloer niet verwijderd hoeft te worden. Ook hierdoor wordt een hoop overlast voorkomen en blijft de vloer op hetzelfde niveau, dus geen opstap, wel zo prettig! Ter afronding monteren wij nieuw sanitair en (her)plaatsen wij daar waar nodig WMO-voorzieningen.