Velden zijn niet correct ingevuld

Over ons

Bouwmij Hendriks is een familiebedrijf met 45 enthousiaste en betrokken medewerkers uit Assen. Wij bouwen niet alleen aan gebouwen, wij bouwen vooral voor mensen. Voor zowel de zakelijke als particuliere klant zijn we een solide, betrouwbare en bovenal vakbekwame partner. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, (planmatig)onderhoud of service; u kunt op ons bouwen en dat al meer dan 90 jaar!
 

Met hart en handen

Vakmanschap gaat over liefde voor het vak en oog voor detail. Onze mensen zijn bekwaam en trots op hun vak. Daarom zeggen we dat we ‘bouwen met hart & handen’. We ontwikkelen en bouwen voor de particuliere en utiliteitssector. We hebben ons gespecialiseerd in oplossingen voor zorg, onderwijs en meerjarig onderhoud. Integraal en met een uitgesproken focus op het eindresultaat waarbij programma, budget en exploitatie perfect op elkaar worden afgestemd.
 

Missie

Wij zijn een familiebedrijf en wij hechten waarde aan goede relaties. Een goede relatie met de familie, maar zeker ook met onze medewerkers en onze opdrachtgevers vinden wij belangrijk. Met respect voor mens, maatschappij en milieu dragen wij bij aan een leefbare wereld vandaag èn morgen. Met persoonlijke aandacht voor de wensen en positie van onze opdrachtgevers werken wij aan alle facetten van het bouwproces met als resultaat een duurzaam gebouw en een duurzame relatie!