Velden zijn niet correct ingevuld

Woningbouw

Woningbouw

EEN DUURZAAM (T)HUIS

EEN DUURZAAM (T)HUIS
Een fijn huis. Dat is een woning waar de bewoners zich thuis voelen, comfortabel, veilig en energiezuinig. Rendabele woningen die voldoen aan de eisen van nu en straks. Bouwmij Hendriks zorgt hiervoor en werkt voor alle grote woningcorporaties in Noord-Nederland en  ontwikkelaars die woondromen werkelijkheid laten worden. 

Nieuwbouw, woningverbetering, advies, verbouw en renovatie, deze activiteiten vragen om een vakkundige aanpak. Daar zorgen onze ervaren medewerkers voor. Met de juiste ervaring en aanpak voor planmatig onderhoud, mutatie onderhoud of verduurzaming, zorgen we voor een gunstig exploitatieprofiel voor uw assetmanager en comfortabele woningen voor uw huurders.

Projectontwikkeling en planontwikkeling, waarbij we u helpen de nieuwbouw van woningen of appartementencomplexen binnen de meest gunstige kaders in de markt te zetten. Ook dat is waar we bij Bouwmij Hendriks goed in zijn. Als technisch en financieel stabiele organisatie zijn wij een goede partner voor elke corporatie of vastgoedeigenaar. 

Woningbouw gaat om veel meer dan alleen stenen stapelen en kozijnen stellen. De bewonerstevredenheid staat centraal, waarbij we zorgen dat duurzaamheid, vakmanschap en de nieuwste technieken voor een project waarmee uw ambities waar worden. Met het juiste organisatiemodel en planning, zorgen wij als verbindende schakel tussen opdrachtgevers, bewoners, techniek en omgeving dat elk proces prettig en professioneel verloopt.