Velden zijn niet correct ingevuld

Onderhoud & Beheer

Onderhoud &  Beheer

"Goed onderhoud; uw plicht en onze zorg."

Verkeerd of achterstallig onderhoud. Het kan leiden tot gevaarlijke situaties, gezondheidsrisico’s en schade of waardevermindering van uw vastgoed. Met het planmatig organiseren van onderhoud & beheer op basis van een MJOB, MJOP of prestatiegerichte samenwerking voorkomen we dit. Het team van Hendriks Bouw & Onderhoud zorgt er dagelijks voor dat onze opdrachtgevers deze risico’s niet lopen. Hierbij werken we volgens wettelijke en juridische kaders en volgens de NEN 2767 conditiemeting. Zo zorgen wij dat uw als vastgoedeigenaar aan uw plichten voldoet.

In onze aanpak staan de functie en conditie van het object, de klachten of problemen en natuurlijk de exploitatievisie van de gebouweigenaar centraal. U bent als gebouweigenaar verplicht dit op orde te hebben. Wij begrijpen dat we met uw portemonnee werken. Duidelijkheid en zekerheid kenmerkt onze samenwerking en het voorkomen van (dure) ad-hoc acties. Afstemming over planning, resultaat en garanties horen hier vanzelfsprekend bij.

We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van planmatig onderhoud tijdens gebruiksuren. De impact van onze activiteiten en overlast proberen we tot een minimum te beperken. Goede communicatie en afstemming op uw operationele proces vormt daarbij de sleutel. Samen maken we afspraken over wat acceptabel is qua overlast en stemmen onze planning op uw proces af. Dat is onderhoud volgens de menselijke maat!