Velden zijn niet correct ingevuld

Woningverbetering

Woningverbetering

"Planmatig onderhoud, met aandacht voor bewoners."

“Planmatig onderhoud, met aandacht voor bewoners.”

Uw woningvoorraad is in goede handen bij Bouwmij Hendriks. Wij hebben een uitgesproken visie en aanpak op het gebied van planmatig onderhoud, mutatieonderhoud, renovatie en verduurzaming van bestaande woningen. Vooral in het sociale en seriematige huursegment werken we veel samen met corporaties om een optimale aanpak uit te werken, waarbij het resultaat voor iedereen positief is. Een gunstig exploitatieprofiel voor de assetmanager en een comfortabele en betaalbare woning voor de huurder.

We werken voor woningcorporaties in Noord-Nederland en weten wat er komt kijken bij renovatie en verduurzaming in bewoonde toestand. De impact van onze activiteiten bespreken we met de bewoners en overlast proberen we tot een minimum te beperken. Dat is bouwen volgens de menselijke maat!

  • Planmatig onderhoud
  • MJOB
  • Mutatieonderhoud (inbouwpakketten keuken en sanitair)
  • Verduurzaming (NOM, labelsprong)


Een snelle oplossing bij problemen, dat is waar onze afdeling Service & Onderhoud voor zorgt. Ook in de nazorgperiode of binnen MJOB-contracten staan deze vakbekwame en gediplomeerde professionals klaar om onze opdrachtgevers en hun huurders bij problemen uit de brand te helpen.